Ons vak is uw gemak

Administratiekantoor Cashflow heeft zich op 1 mei 1989 gevestigd en is in 30 jaar uitgegroeid tot een betrouwbare dienstverlener voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Ons kantoor richt zich op een brede doelgroep in het midden- en kleinbedrijf met diverse rechtsvormen, zoals de Zzp'er, Eenmanszaak, Vof en de DGA met hun BV's in diverse branches.

Kernwaarden

De kernwaarden van Administratiekantoor Cashflow maken ons tot een sterke en betrouwbare partner. Deze kernwaarden omvatten klantgerichtheid, betaalbaarheid en betrokkenheid. We staan er dan ook om bekend dat u bij ons altijd snel, vriendelijk en doelgericht geholpen wordt. Ons kantoor is goed bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Wij nodigen ook u uit voor een prettige samenwerking! 

Lid van de NOAB

Als lid van de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) wordt zekerheid omtrent de kwaliteit en vakbekwaamheid gewaarborgd. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en bent u gegarandeerd van een betrouwbare service. Precies waar administratiekantoor Cashflow Administratie- en Belastingdeskundigen in Dordrecht voor staat! Dus ook uw jaarrekening of andere financiële administratie uitbesteden? Bel ons direct. 

Neem contact op

Wij bellen u altijd zo snel mogelijk terug.